M/S Rudolfina järjestää espanjalaisen illallisristeilyn 30.7. klo 19

Risteily sisältää risteilyn, espanjalaisen buffetin sekä espanjalaista musiikkia legendaarisen Pepe Gonzálezin tahdittamana.

Hinta 39€/henkilö.


Vuoden 2021 vuosikokous:

Hallitus päätti siirtää vuosikokouksen syyskuulle. Olemme alustavasti miettineet päivämääräksi pe 17.9., mutta katsotaan, mitä mieltä tuo korona tulee olemaan asiasta. Tiedotamme kokouksesta lähempänä, mutta olemme jo varanneet flamencokitaristi Toni Jokiniityn esiintymään kokouksen jälkeen. Kun pitkiin aikoihin ei ole voinut olla tapahtumia, haluamme tarjota hieman ohjelmaakin naposteltavan lisäksi!


Turun kaupunginkirjaston kanssa yhteistyö jatkuu ja lokakuussa on jälleen luvassa Espanjalaisen elokuvan päivät; näytännöt pääkirjaston Studiossa ovat pe 22.10. ja la 23.10. (2 elokuvaa).


LUENTO ESPANJAN KIELISTÄ
Turun yliopiston espanjan laitokselta tohtoriksi väitellyt Judith Ansó kertoo Espanjan kielistä ja selvittää erityisesti espanjan ja katalonian kielten välisiä eroja. Luento on suomenkielinen.

OLEMME PÄÄTYNEET SIIRTÄMÄÄN LUENNON ENSI SYKSYYN!
Mietimme etäluentoa, mutta lopulta päädyimme siihen, että tilanteen vihdoin salliessa pidämme luennon niin, että kuulijat saavat kysellä Judithilta paikan päällä.


Judith Ansó