KEVÄÄLLÄ 2018

UUSI RETKI HÄMEENLINNAAN la 24.3.!

NAISIA HERMOROMAHDUKSEN PARTAALLA

HÄMEENLINNAN TEATTERISSA

Naisia hermoromahduksen partaalla on maailmankuulun espanjalaisen elokuvaohjaajan Pedro Almodóvarin teos, josta on tehty musikaali Hämeenlinnan teatteriin.

Seura tekee uuden retken Hämeenlinnan teatteriin lauantaina 24.3. Esitys alkaa klo 13 ja yhteiskuljetus lähtee Turun linja-autoaseman tilausajolaiturista klo 10.00. Esityksen kesto on 2t 30min. Varaamme aikaa ruokailuun esityksen jälkeen.

Maksu jäseniltä 45€ ja ei-jäseniltä 50€. Ilmoittaudu Maaritille 20.2. mennessä! maarit.rusko(a)pp.inet.fi tai p.0400 530 633.


CINE
Espoon kaupunginteatterissa on espanjankielinen esitys, jossa kokeileva teatteriryhmä Tristura esiintyy. Esitykset ovat 22.- 24.3.

La Tristura-teatteri on Espanjan rohkeimpia ja uudistusmielisempiä teatteriryhmiä, joka ennakkoluulottomasti hakee uusia teatterin muotoja. CINE tapahtuu elokuvan ja teatterin välimaastossa, mutta elokuvallista ei ole kuva vaan ääni. Yleisö saa käyttöönsä kuulokkeet, joiden kautta esityksen ”soundtrack” välittyy. CINE kertoo Espanjassa surullisen tavallisesta ilmiöstä: lapsenryöstöstä. Kertojana ja keskushenkilönä on lapsena kaapattu mies, joka nyt aikuisena hakee omaa historiaansa ja paikkaansa maailmassa.

Espanjan Matkailutoimistosta tullaan vierailulle Turkuun huhtikuun toisella viikolla. Matkailutoimiston johtaja Salvador Robles tulee esittelemään Espanjan matkailukohteita.

Seuran kevätjuhla on torstaina 24.5. - laita päivä jo itsellesi muistiin! Patrik Kleemola pitää meille kitarakonsertin, luvassa myös yhteislaulua ja 'tapastelua'. ¡FIESTA!