KEVÄÄLLÄ 2018

Espanjan matkailutoimiston johtaja Salvador Robles Fernández tulee visiitille Turkuun esittelemään Espanjan matkakohteita. Päivä on perjantai 13.4. (muistathan, että Espanjassa: "martes y trece, no te cases ni embarques", ei pelättävää siis!)
Paikkana on Turun suomenkielinen työväenopisto, Kaskenkatu 5, luentosali klo 18.00. Koska matkailutoimisto on nykyään Suomen ja Viron yhteinen ja käyttökieli on englanti, esityskieli on (espanjalainen) ENGLANTI, koska Salvador halusi jättää tulkkauksen pois.


Seuran sääntömääräinen VUOSIKOKOUS pidetään ti 17.4. klo 18.30 Kellariravintolassa, os. Linnankatu 16. Käsitellään sääntöjen määräämät asiat.
Ilmoittautumiset Maaritille viimeistään 10.4. Tervetuloa!

CINE
Espoon kaupunginteatterissa on espanjankielinen esitys, jossa kokeileva teatteriryhmä Tristura esiintyy. Esitykset ovat 22.- 24.3.

La Tristura-teatteri on Espanjan rohkeimpia ja uudistusmielisempiä teatteriryhmiä, joka ennakkoluulottomasti hakee uusia teatterin muotoja. CINE tapahtuu elokuvan ja teatterin välimaastossa, mutta elokuvallista ei ole kuva vaan ääni. Yleisö saa käyttöönsä kuulokkeet, joiden kautta esityksen ”soundtrack” välittyy. CINE kertoo Espanjassa surullisen tavallisesta ilmiöstä: lapsenryöstöstä. Kertojana ja keskushenkilönä on lapsena kaapattu mies, joka nyt aikuisena hakee omaa historiaansa ja paikkaansa maailmassa.


Seuran kevätjuhla on torstaina 24.5. - laita päivä jo itsellesi muistiin! Patrik Kleemola pitää meille kitarakonsertin, luvassa myös yhteislaulua ja 'tapastelua'. ¡FIESTA!