ALKUVUODEN 2020 TAPAHTUMIA
Vuosi 2020 on JUHLAVUOSI, seura täyttää 40 vuotta!

KUUTAMO NÄYTTÄÄ KUUN - espanjalainen ilta Gastropub Hiivarissa jokaisena helmikuun lauantaina klo 19! Federico García Lorcan runot on säveltänyt Martti Lappi ja niitä esittävät Martti Lappi, Tuomo Norvasuo ja Pasi Varjus. Esitykset ovat ilmaisia, paikkoja ei voi varata. Katso tarkemmat tiedot tästä. Osoite on Käsityöläiskatu 5.
Suosittelemme!OOPPERA CARMEN TAMPERE-TALOLLA!

RETKI TAMPEREELLE CARMEN-OOPPERAAN HELMIKUUSSA 2020!

Olemme varanneet lippuja näytökseen sunnuntaina 16.2.2020. Lähtö Turun linja-autoaseman tilausajolaiturista klo 10 Tampere-taloon, jossa mahdollisuus ruokailuun klo 13-15. Näytös alkaa klo 15. Paluu Turkuun näytännön loputtua n. klo 20.


MAAILMA, JOTA EI OLLUT

Kansallismuseossa hieno näyttely Etelä-Amerikan intiaanien kulttuuriperinnöistä! Katso tästä.


¡FIESTA!
JUHLA TULOSSA

SEURAMME TÄYTTÄÄ 40 VUOTTA! Synttäreitämme vietetään näyttävästi lauantaina 14.3. klo 18 - Suomalaisella Pohjalla Turussa. Upea monipuolinen juhlabuffet, Toni Jokiniitty esittää kitarallaan laadukasta flamencoa, Timo Toijala pitää juhlapuheen, Espanjan suurlähettiläs tuo tervehdyksen suurlähetystöstä, julkistamme lyhyen historiikin 40-vuotisesta taipaleestamme ja lopuksi tanssitaan sevillanas-tanssia Senja Evestin ohjauksessa! Varaa siis koko loppuilta juhlinnalle!

Historiikin saavat kaikki juhlijat mukaansa ilmaiseksi. Myös alueemme Espanjan kunniakonsuli Jussi Hakala on mukana. Juhlan hinta jäsenille 40 € ja ei-jäsenille 45 €, sisältää noutopöydän antimet, alkucavan, ohjelman ja historiikkikirjasen. (Ruokajuomana on vesi, muut ruokajuomat omaan laskuun:)

Ilmoittaudu Maarit-sihteerille 4.3. mennessä: p.0400530633 tai maarit.rusko@pp.inet.fi
Toivomme tapaavamme sinut juhlissa!
Será maravilloso verte a ti allí. ¡Vamos a celebrar nuestro cumpleaños todos juntos!Huhtikuun lopulla juhlitaan Turussakin festIBAL merkeissä!

Tässä Espanjan suurlähettilään lanseeraamassa kahden viikon tapahtumaryppäässä tuodaan esille espanjan- ja portugalinkielisiä maita ja kulttuureita. Värikästä ja kansainvälistä! Tarkemmin huhtikuussa, mutta merkitse kalenteriisi jo torstai 23.4., joka on Kirjan ja ruusun päivä, seura viettää sitä espanjalaisittain kaupunginkirjaston kanssa yhteistyössä!