ALKUVUODEN 2020 TAPAHTUMIA
Vuosi 2020 on JUHLAVUOSI, seura täyttää 40 vuotta!


KIRJALLISUUSLUENTO pe 31.1. klo 18-19.30

Seuramme jäsen Terttu Virta luennoi Arto Rintalan suomentamista teoksista. Luento on nimeltään HAUSKAA LUETTAVAA ESPANJAN KESKIAJALTA JA UUDELTA AJALTA.
Arto Rintalan valitsemat kirjat ovat todellisia helmiä - hienoa, että ne löytyvät nyt myös suomeksi ja aivan erinomaista, että Terttu tulee niistä kertomaan ja näin ne tulevat tutuiksi monille.
Paikka on Turun iltalukio (Eskelinkatu 4, 20100 Turku), jonka pihalta löytyy mukavasti parkkipaikkaa. Luokka 219.


KUUTAMO NÄYTTÄÄ KUUN - espanjalainen ilta Gastropub Hiivarissa jokaisena helmikuun lauantaina klo 19! Federico García Lorcan runot on säveltänyt Martti Lappi ja niitä esittävät Martti Lappi, Tuomo Norvasuo ja Pasi Varjus. Esitykset ovat ilmaisia, paikkoja ei voi varata. Katso tarkemmat tiedot tästä. Osoite on Käsityöläiskatu 5.


HELSINGIN FLAMENCOFESTIVAALI!
Helmikuun alussa kannattaa käydä Helsingissä, katso flamencofestivaalin ohjelma tästä:OOPPERA CARMEN TAMPERE-TALOLLA!

RETKI TAMPEREELLE CARMEN-OOPPERAAN HELMIKUUSSA 2020!

Olemme varanneet lippuja näytökseen sunnuntaina 16.2.2020. Lähtö Turun linja-autoaseman tilausajolaiturista klo 10 Tampere-taloon, jossa mahdollisuus ruokailuun klo 13-15. Näytös alkaa klo 15. Paluu Turkuun näytännön loputtua n. klo 20.

Tämän kuuluisan Georges Bizet’n säveltämän oopperan esityksen on ohjannut Marco Bjurström. Pääosissa Carmenina mezzosopraano Niina Keitel, joka viimeksi lauloi Carmenina Bonnissa Saksassa, Don Joséna meksikolaistenori Arturo Chacón Cruz, joka on esiintynyt monien kuuluisuuksien kanssa (Plácido Domingo, Woody Allen, Ramón Vargas, Sofia Coppola). Esitys on ranskankielinen, tekstitys suomeksi ja englanniksi.
Ooppera on osa Tampere-talon 30-vuotisjuhlan ohjelmistoa.

Retken hinta 95 € / jäsen, 105 € /ei jäsen. Liput ovat hyvillä paikoilla, hyvä tilaisuus myös tutustua Tampere-taloon! Matka järjestetään, mikäli riittävä määrä osallistujia ilmoittautuu. Koska lippuja on rajoitetusti ja esitys vain 6 kertaa helmikuussa ilmoittautumiset tarvitaan hyvissä ajoin. Ilmoita myös kiinnostaako ruokailu! Lisätiedot http://tampere-talo.fi/carmen. Ilmoittautumiset Maaritille viimeistään 10.1.2020 p.0400530633 tai maarit.rusko@pp.inet.fi.MAAILMA, JOTA EI OLLUT

Kansallismuseossa hieno näyttely Etelä-Amerikan intiaanien kulttuuriperinnöistä! Katso tästä.¡FIESTA!
JUHLA TULOSSA

SEURAMME TÄYTTÄÄ 40 VUOTTA! Synttäreitämme vietetään näyttävästi lauantaina 14.3. klo 18 - Suomalaisella Pohjalla. Upea monipuolinen buffet, hienoa espanjalaistyylistä ohjelmaa ja Espanjan suurlähettiläskin paikalla, kuten myös kunniakonsulimme. Julkistamme samalla lyhyen historiikin 40-vuotisesta taipaleestamme. Historiikin saavat kaikki juhlijat mukaansa ilmaiseksi. Juhlan hinta jäsenille 40 € ja ei-jäsenille 45 €.
Ilmoittaudu Maarit-sihteerille 10.2. mennessä: p.0400530633 tai maarit.rusko@pp.inet.fi
Será maravilloso verte a ti allí. ¡Vamos a celebrar nuestro cumpleaños todos juntos!