¡VAMOS A CANTAR! - MYÖS JOULULAULUJA

Laulamme Anna-Marin säestyksellä espanjaksi, tällä kertaa harjoittelemme myös joululauluja. Puheenjohtaja vinkkaa ääntämistä ja selvittää vähän laulujen sisältöjäkin. Kokoonnumme Panimoravintola Koulussa, Eerikinkatu 18, historianluokassa perjantaina 23.11. klo 18.30. Kaikille avoin ja ilmainen, tervetuloa myös laulutaidottomat!
¡Bienvenidos a cantar canciones y villancicos!


Viini-ilta 13.12.!

Seura järjestää viini-illan torstaina 13.12. klo 18. Paikka on Ravintola Viinille Humalistonkatu 6 ja opastajana siellä itse viinimestari Tarmo Koskenoja.

Saamme maistella viittä eri punaviiniä Espanjan maakunnista. Viinimestari kertaa ensin hiukan maistelutekniikkaa ja selvittää sen jälkeen maisteltavien viinien alkuperää ja laatua.
Viinit tarjotaan runsaan juustotarjottimen, hedelmien ja pruuvileipien kera. Tuomme myös terveisiä Extremadurasta, kun marraskuun alussa oli espanjalaisvieraita!

Hinta on jäseniltä 40€ ja ei-jäseniltä 45€. Ilmoittaudu sihteeri Maaritille viimeistään 5.12.!

PIENOISNÄYTELMÄ FRIDA KAHLON ELÄMÄSTÄ

Kaarina-teatterin alkuvuoden ohjelmistoon kuuluu pienoisnäytelmä nimeltä TOIVON PUU, PYSY LUJANA, joka kertoo meksikolaistaiteilija Frida Kahlon värikkäästä ja traagisesta elämästä. Varaa liput ajoissa, näytöksiä ei ole paljon!