VINKKEJÄ JA VIDEOITA: ESPANJA TUTUMMAKSIESPANJAA EDULLISESTI:
Etelä-Amerikassa ja Espanjassa asunut englannin opettaja antaa edullisia espanjan tunteja yksityisesti tai ryhmässä. Puh. 044 2312 469 Vappu. Katso tarkemmin tästä ja myös tästä.MADRIDISSA ON VIINIRAVINTOLA, JONKA EMÄNTÄ RAKASTAA SUOMEA: MARES VINOS!

Mares del Barrion edesmennyt sisko asui Turun seudulla ja siksi Mares on käynyt täällä useammankin kerran ja ollut myös esittelemässä viinejä ja oliiviöljyjä Turun ruokamessuilla.

Laura Puhakan SES-lehteen kirjoittaman artikkelin mukaan Mares on viinibaarinsa lisäksi juuri avannut suomalais-espanjalaisen kahvilan Suomen Madridin-instituutin yhteyteen yhdessä suomalaisen Made by Choice -yrityksen kanssa, joka on keskittynyt puukalusteisiin. Paikka sijaitsee Chuecan kaupunginosassa Mercado de San Antónissa, joka on jo muutenkin hyvin kiinnostava ja trendikäs kauppahalli. Kannattaa ehdottomasti käydä tässä uudessa kahvilassakin!

Osoite on Calle Don Ramón de la Cruz 46 Metroasema esim. Lista

Seuran puheenjohtaja kävi Mareksen viinibaarissa keväällä 2018.

Varmista, että Mares on varmasti paikalla: maresvinos@gmail.com - Mares antaa muuten todella mielellään ja asiantuntemuksella VINKKEJÄ hyvistä tapaspaikoista Madridissa!

Klikkaa tästä kirjoittaaksesi tekstiä


Tarvitsetko käännösapua? Turussa toimiva Kääntämö antaa Turun Suomi-Espanja -seuran jäsenille 5% alennuksen normaalihinnoituksestaan, kun toinen kielistä on espanja.


Jos tarvitset juridista neuvontaa Espanjaan liittyvissä asioissa, teet vaikkapa asuntokauppaa siellä tai tarvitset edunvalvojaa Suomessa, apuun tulee espanja24.com. Suomalainen asianajaja asuu Turussa ja muut vaikuttavat Espanjassa.

Käymisen arvoisia osoitteita Barcelonassa!
Barcelonassa syntynyt Judith Ansó kertoi lokakuussa 2017 syntymäkaupungistaan. Alla kuva hänen diastaan, jossa on liikkeitä, joita turistit eivät vielä ole löytäneet. Kannattaa käydä ihailemassa niiden arkkitehtuuria ja sisustusta!

Judith Ansó esitelmöi Barcelonasta.


VIDEOITA:

Ensin pari videopätkää pienestä Castueran kunnasta Extremadurassa. Ensimmäisessä harjoitellaan perinteistä JOTA-tanssia ja toisessa sitä tanssitaan Castueran pyhimyskulkueessa.

Sitten mainosvideo Sevillasta, erityisesti kuuluisaan Feria de Abril -aikaan, jolloin Sevillassa tanssitaan Sevillanas-tanssia joka puolella viikon ajan.