VINKKEJÄ JA VIDEOITA: ESPANJA TUTUMMAKSI


TURUSSA ON AVATTU KOLME PADEL-KENTTÄÄ!

Padel on Espanjassa paljon pelattu uudenlainen hauska peli, joka yhdistää tenniksen ja squashin ominaisuuksia.

Turusta löytyy nyt kolme Padel-kenttää. Katso osoitteessa www.padelpark.fi


Espanjan Matkailutoimiston johtaja Salvador Robles vieraili Turussa huhtikuussa ja hän kertoi, että erityisesti tänä vuonna 2018 kannattaa vierailla näissä kolmessa:

  • Sevilla, jossa vietetään mestarillisen barokkitaidemaalari Murillon juhlavuotta.
  • León, joka on valittu vuoden 2018 ruokapääkaupungiksi Espanjassa. Kannattaa erityisesti etsiä makujen ja viinien maailmaa paikasta EL BARRIO HÚMEDO.
  • Bilbao, joka on vuoden 2018 Euroopan paras kaupunki.
    Näistä kolmesta tämän vuoden erityiskohteesta löydät tietoa myös täältä.


Tarvitsetko käännösapua? Turussa toimiva Kääntämö antaa Turun Suomi-Espanja -seuran jäsenille 5% alennuksen normaalihinnoituksestaan, kun toinen kielistä on espanja.


Jos tarvitset juridista neuvontaa Espanjaan liittyvissä asioissa, teet vaikkapa asuntokauppaa siellä tai tarvitset edunvalvojaa Suomessa, apuun tulee espanja24.com. Suomalainen asianajaja asuu Turussa ja muut vaikuttavat Espanjassa.

Käymisen arvoisia osoitteita Barcelonassa!
Barcelonassa syntynyt Judith Ansó kertoi lokakuussa 2017 syntymäkaupungistaan. Alla kuva hänen diastaan, jossa on liikkeitä, joita turistit eivät vielä ole löytäneet. Kannattaa käydä ihailemassa niiden arkkitehtuuria ja sisustusta!

Judith Ansó esitelmöi Barcelonasta.


VIDEOITA:

Ensin pari videopätkää pienestä Castueran kunnasta Extremadurassa. Ensimmäisessä harjoitellaan perinteistä JOTA-tanssia ja toisessa sitä tanssitaan Castueran pyhimyskulkueessa.

Sitten mainosvideo Sevillasta, erityisesti kuuluisaan Feria de Abril -aikaan, jolloin Sevillassa tanssitaan Sevillanas-tanssia joka puolella viikon ajan.