VINKKEJÄ JA VIDEOITA: ESPANJA TUTUMMAKSI


VINKKEJÄ:

Tarvitsetko käännösapua? Turussa toimiva Kääntämö antaa Turun Suomi-Espanja -seuran jäsenille 5% alennuksen normaalihinnoituksestaan, kun toinen kielistä on espanja.

Mahdollisuus oppia espanjaa Tandem-menetelmällä ilmaiseksi! Uusi seuramme jäsen, paljon maailmaa nähnyt, eri maissa asunut ranskalainen Sophie puhuu erinomaista espanjaa, mutta haluaisi oppia myös suomea. Katso tarkemmin etusivun uutisista.


Jos tarvitset juridista neuvontaa Espanjaan liittyvissä asioissa, teet vaikkapa asuntokauppaa siellä tai tarvitset edunvalvojaa Suomessa, apuun tulee espanja24.com. Suomalainen asianajaja asuu Turussa ja muut vaikuttavat Espanjassa.

Käymisen arvoisia osoitteita Barcelonassa!
Barcelonassa syntynyt Judith Ansó kertoi lokakuussa 2017 syntymäkaupungistaan. Alla kuva hänen diastaan, jossa on liikkeitä, joita turistit eivät vielä ole löytäneet. Kannattaa käydä ihailemassa niiden arkkitehtuuria ja sisustusta!

Judith Ansó esitelmöi Barcelonasta.


VIDEOITA:

Tässä pari videopätkää pienestä Castueran kunnasta Extremadurassa. Ensimmäisessä harjoitellaan perinteistä JOTA-tanssia ja toisessa sitä tanssitaan Castueran pyhimyskulkueessa: